8-3-2021

Binnenkort in de verkoop! Nieuwbouwproject 'De Pastorietuin''

Begin april vangt de verkoop aan van de 12 betaalbare én levensloopbestendige woningen binnen het nieuwbouwproject "De Pastorietuin" in het centrum van Stampersgat!

Wilt u graag op een duurzame wijze in een rustgevende en groene omgeving wonen? Dan is nieuwbouwproject ’De Pastorietuin’ wellicht iets voor u! Het plan ‘De Pastorietuin’ bevindt zich nabij het dorpscentrum van Stampersgat.

De 12 woningen voorzien in de enorme vraag naar betaalbare én levensloopbestendige huisvesting. Op de bouwkavels zal een twaalftal compacte en praktische woningen worden vervaardigt. Deze bungalows zullen in het bijzonder menig starter en 65-plusser het hart sneller doen laten kloppen.

De woningen worden in 3 blokken van 4 woningen gerealiseerd. Bij zes van de twaalf woningen is de mogelijkheid aanwezig voor extra woonruimte te kiezen in de vorm van een opbouw van 28 m².

Ziet u zichzelf al wonen in een van de betaalbare, duurzame én levensloopbestendige woningen in hartje Stampersgat? Schroom dan niet en neem contact op met Sweere!